Ringmar, Henrik Tele2

Annonse


Tele2 skygger Telenor

Ringmar, Henrik Tele2Selskapet svarer på prisreduksjonen som Telenor har varslet. med å senke sine priser.

– Tele2 senker prisene på samtaler fra fasttelefon til mobil med virkning fra 1. juni. Den nye prisen er1,45 kr./min, heter det i en melding fra Tele2. Prisen vil være den samme uansett hvilken mobilleverandør man ringer til.

Priskriger

Telenor meldte at de skulle tilby markedets laveste priser på denne type samtaler.
– Telenors prissenkning gjelder kun for samtaler til Telenor Mobil, kommenterer Ringmar, og garanterer at selskapets priser uansett er lavere enn prisene til Telenor.

Raskt svar

– Vi har gitt et prisløfte til våre kunder. Når Telenor varsler at de vil senke prisene med sikte på å tilby de laveste prisene når man ringer fra fasttelefon til mobil, svarer vi øyeblikkelig, uttaler administrerende direktør Henrik Ringmar i Tele2.

Annonse


Tele2 har nå over til sammen omkring 600 000 kunder i Norge på fattelefoni og Internett og er den nest største teleleverandøren i landet. Om kort tid lanserer Tele2 også eget mobiltelefontilbud. Ringmar lover da at prisene skal senkes på nytt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse