Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå blir det enklere å wappe

Nokia Activ er en ny funksjon for Nokias Wap Server 1.1, som gir tjenesteleverandører muligheten til å sende wapinstillinger direkte til brukernes telefoner.

Det er meningen å gjøre det enklere for brukeren å konfigurere telefonen sin for web- og waptjenester. Nokia Activ sender informasjon om innstillinger til waptelefonen som en tekstmelding, etter at brukeren har oppgitt sitt telefonnummer på tjenestens webside.

Enkelt og brukervennlig

– Brukervennlighet og enkelhet er nøkkelord for å drive utviklingen fremover på mobilt Internett. Med Nokia Activ sikter vi på å levere et enkelt, billig tilbud som vil gi en ’boost’ i bruken av waptjenester og -produkter, sier visepresident Pertti Lounamaa i en melding fra Nokia Internet Communications.

For mer informasjon, se www.nokia.com.