Annonse


Telia bytter med Global Crossing

I en melding fra Telia heter det at selskapet får tilgang på strekningen Hamburg, Amsterdam, Düsseldorf, samt strekket Amsterdam og Padborg, ved grensa mellom Tyskland og Danmark. I avtalen inngår også en fiberoptisk tilknytning mellom London og Amsterdam.

Telia får muligheten til å utvide sitt nettverk i den vestre delen av Tyskland, og i Nederland.

Avtalen gir Global Crossing muligheter til å ned det skandinaviske markedet gjennom Telias europeiske nettverk – Viking Network, heter det i en melding fra Telia.

Viking Network binder sammen Stockholm, København og Oslo i en 1860 km lang ring med fiberkabel. Telia International Carrier har som mål å ha full dekning av Skandinavia, Europa og USA i år 2001 gjennom et moderne nettverk.

Annonse


– Telia har gjennom lang tid gjort omfattende investeringer i Viking Network. Vårt mål er å bli en av Europas størsta grossister når det gjelder nettkapasitet, sier adm. direktør Lars Rydin i Telia International Carrier

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse