Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Folkestad lager BEKK

Olav Folkestad (bildet) er klar med sitt nye selskap. Det har fått navnet BEKK, og skal være spesialister på e-handel.

Folkestad, Olav
Folkestad gikk ut av Cell Network (tidl. New Media Science) ved juletider. Nå er Internett-mannen klar med sitt nye prosjekt: BEKK.

Selskapet skal jobbe spesialisert mot utvikling av forretningskritiske e.handelløsninger for større virksomheter og dotcom-selskaper.

Folkestad hevder at BEKK er en av de største etableringene innen IT- og konsulentbransjen i Norge i år.

Ledergruppen

BEKK ledes av Olav Folkestad (37), Sivilingeniør/MSc, som bringer med seg mange års erfaring fra nøkkelstillinger i IT-bransjen til BEKK. Selskapets operative ledergruppe består ellers av:

  • Lars Arne Skår (34), Sivilingeniør, Chief Technology Officer
  • Reidar Sande (33), Siviløkonom, Chief Operating Officer
  • Erik Moe-Helgesen (29), Siviløkonom, Chief Financial Officer / Vice President

Eid av ansatte

BEKK har i dag 40 ansatte, som også er medeiere. I pressemeldingen opplyser selskapet at de ikke har planer om børsnotering.

»For fortsatt å tiltrekke oss dyktige fagspesialister og sikre fokus på substans og gjennomføringsevne, mener selskapets styre at BEKK også i den neste fasen bør fortsette som et selskap heleiet av medarbeiderne. Man har derfor ingen umiddelbare planer om internasjonal ekspansjon eller børsnotering».

Selskapet hevder allerede å ha en kundeportefølje bestående av flere av Norges mest ambisiøse dotcom-satsinger i tillegg til nasjonale og internasjonale virksomheter som flytter deler av sin kjernevirksomhet på Internett.

Folkestad mener at selskapet selv etter få måneders drift kan vise til positive økonomiske resultater.