Folkestad, Olav

Annonse


Folkestad lager BEKK

Folkestad, OlavFolkestad gikk ut av Cell Network (tidl. New Media Science) ved juletider. Nå er Internett-mannen klar med sitt nye prosjekt: BEKK.

Selskapet skal jobbe spesialisert mot utvikling av forretningskritiske e.handelløsninger for større virksomheter og dotcom-selskaper.

Folkestad hevder at BEKK er en av de største etableringene innen IT- og konsulentbransjen i Norge i år.

Ledergruppen

BEKK ledes av Olav Folkestad (37), Sivilingeniør/MSc, som bringer med seg mange års erfaring fra nøkkelstillinger i IT-bransjen til BEKK. Selskapets operative ledergruppe består ellers av:

Annonse


  • Lars Arne Skår (34), Sivilingeniør, Chief Technology Officer
  • Reidar Sande (33), Siviløkonom, Chief Operating Officer
  • Erik Moe-Helgesen (29), Siviløkonom, Chief Financial Officer / Vice President

Eid av ansatte

BEKK har i dag 40 ansatte, som også er medeiere. I pressemeldingen opplyser selskapet at de ikke har planer om børsnotering.

»For fortsatt å tiltrekke oss dyktige fagspesialister og sikre fokus på substans og gjennomføringsevne, mener selskapets styre at BEKK også i den neste fasen bør fortsette som et selskap heleiet av medarbeiderne. Man har derfor ingen umiddelbare planer om internasjonal ekspansjon eller børsnotering».

Selskapet hevder allerede å ha en kundeportefølje bestående av flere av Norges mest ambisiøse dotcom-satsinger i tillegg til nasjonale og internasjonale virksomheter som flytter deler av sin kjernevirksomhet på Internett.

Folkestad mener at selskapet selv etter få måneders drift kan vise til positive økonomiske resultater.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse