Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Visor-moduler får nettbutikk

Mens vi fremdeles venter på de virkelig spennende modulene til Visor, lanserer Handspring et eget nettsted for salg av nettopp disse produktene til den håndholdte lommemaskinen.

Strengt tatt er det tilsynelatende bare snakk om en utskilling av et separat domenenavn, www.hs.palmgear.com, fra det etablerte utsalgsstedet www.palmgear.com, som har solgt Visor-moduler en stund nå.

Men vi velger likevel å ta dette som et godt tegn på at Handspring snart kommer med en rekke nye produkter til Visor, og da er det jo på sin plass med et eget nettsted.

Tregt med moduler

Handspring åpnet nylig for salg og distribusjon av sin Palm-baserte Visor i Europa, og kunne vise frem en rekke lovende tilleggsmoduler til sin nye PDA. Men foreløpig er bare syv moduler klare, blant annet golfspill, legehåndbok, og modul med tilleggsminne og vibrering.

Vi venter fremdeles på modem, GPS, MP3-spiller, Bluetooth, mini-Visor, og en rekke andre produkter som ifølge Handspring har vært rett rundt hjørnet en god stund.

Kanskje den mest spennende modulen som er tilgjengelig i skrivende tidspunkt er et hendig lite digitalkamera ved navn Eyemodule.