Annonse


Motorola bruker gummi

Trendriktige ungdommer velger små telefoner med høy prislapp og en rekke funksjoner de aldri vil få bruk for. Helst skal det stå Nokia på telefonen, men en Ericsson T28 er heller ikke å forakte.

Men med sin nye v.2288 ligger Motorola godt an til å gjøre et kjempemessig innhugg i ungdomsmarkedet. For første gang er det lansert en mobiltelefon med innebygd FM-radio. Telefonen er verken særlig liten, lett eller funksjonsrik, men den har et rått design som har gått rett hjem hos alle de vi har vist den frem til.

Sprek radio

Telefonen har wap, men det er like vel FM-radioen som har fått våre testpersoner til å la seg begeistre. Lydkvaliteten er forbausende god, og radioen lettbetjent og enkel å stille inn.Motorola v.2288 (deksler)

Annonse
Til telefonen finnes en rekke fargerike plastdeksler du kan klemme på, samt en håndfull myke gummitrekk (RFSU-deksler?) som kan trekkes over telefonene.

Som T2288

V.2288 har ennå ikke vært i testlaboratoriet hos wapland.no og jeg vil derfor vente med å uttale meg om kvaliteten på telefonen, eller batterienes levetid ved utstrakt bruk av radiofunksjonen.

Jeg kan imidlertid konstatere at telefonen har de samme funksjoner som Talkabout T2288 (med unntak av radioen) som vi har omtalt tidligere.jenter/mobil

Begeistrer ungdommene

Elin Stålnacke og Theres Jepson sitter og slapper av i solen foran Stortinget da wapland.no dukker opp. De to 20-åringene fra Ericssons hjemland er entydige i sin dom. Motorola v.2288 er bare ”jätte-kul”!

I tur og orden prøver de seg gjennom det medbrakte sortimentet av fargerike deksler. Elin faller for det rosa gummitrekket, mens Theres foretrekker et stivt deksel i lilla metallic. Begge er imponert over lyden i radioen og de tror dette er et produkt som vil slå godt an blant deres jevnaldrende. Motorola v.2288 (radio)

Også for voksne

Men også godt voksne har latt seg imponere over telefonen, som klarer seg utmerket også uten fargesprakende deksler. En av prøvekaninene mine, en mannlig selger i midten av 30-årene bestemte seg straks for å gå og kjøpe sin egen.

For ham var dette først og fremst en radio med telefon i (!), og med mulighet for SMS og wap hadde telefonen alt han trengte.

Billig telefon

De fleste som blir spurt om dette er en telefon de kunne tenke seg svarer umiddelbart ja. De som ikke gjør det spør hva den koster. Og når jeg svarer at den selges på 7-Eleven for 1.300 kroner ser de bare dumt på meg.

– Kødder du, eller?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse