Annonse


Med Palm på sykkelstyret

Sykkelfirmaet VeloTrend har tilpasset Palm med et feste til sykkelen, hvorpå den håndholdte datamaskinen kan fores med data fra en sensor på hjulet. I pakken hører også med en egen applikasjon for Palm, BikeBrain.

I tillegg til vanlige funksjoner for sykkeldatamaskiner tilbyr BikeBrain planlegging av reiseruten, retningsviser, lagring av fart- og reisedata for senere ettersyn og statistikk, brukertilpasset skjermvisning, sanntidsgrafer av fart, tid og avstand mens du sykler, og automatisk hjulkalibrering.

Også for motorsykkel

Systemet fungerer i hastigheter over 160 km/t, og kan derfor brukes også brukes på motorsykkel.

Annonse
Før eller etter reisen kan Palm-en kobles til PC eller Mac for analyse av ferden, eller for nedlasting av nye kart- og reiseruter. En av fordelene med BikeBrain er at den kan lett utvides med nye funksjoner, simpelthen ved å oppgradere programvaren. Dette gir VeloTrend en stor fordel fremfor andre lignende produkter for syklister.

Måler pulsen

Fremtidige versjoner av BikeBrain vil også kunne måle pulsen på syklisten, lover Velotrend.

BikeBrain er kompatibel med Pilot 1000 og 5000, PalmPilot Professional og Personal, Palm III og Palm V. Foreløpig støttes ikke Palm VII.

Les mer om BikeBrain på www.velotrend.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse