Annonse


Wap finner ledig parkering

Schlumberger er mest kjent for å levere Smartcard-teknologi, mens Webraska tilbyr mobil informasjon i realtid.

Ved å kombinere data om ledige parkeringsplasser, gater og parkeringshus med oppdatert trafikkinformasjon og rutehenvisninger vil bilister med waptelefon når som helst kunne hente opplysninger om ledige parkeringsplasser nær sitt bestemmelsessted.

Rask utvikling

Prøveprosjektet er ventet igangsatt i Frankrike en av de nærmeste ukene, og de involverte selskapene forhandler nå med ulike mobiltelefonoperatører og lokale myndigheter på flere steder i Frankrike.

Til tross for at waptelefonene til nå har vært preget av dårlig funksjonalitet forventes teknologien en enorm utvikling i løpet av kort tid. De fleste operatører i Europa holder av plass for wap-produksjon for å kunne handle raskt i tråd med at systemet utvikler seg.

Annonse


Kart og ruteforslag

Brukere av waptelefonen skal kunne taste inn hvor de befinner seg, for deretter å motta oppdatert informasjon om ledige parkeringsplasser i de nærliggende gater og parkeringshus. Samtidig vil de få informasjon om trafikkforholdene, kart og henvisning til hvor de skal kjøre for å komme raskest mulig til en valgt parkeringsplass, melder nettstedet anywhereyougo.com.

Systemet forteller også om antallet biler som parkerer i området er økende eller avtakende, slik at du får en pekepinn på om du kan forvente at det fortsatt er ledige plass når du kommer frem….

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse