Annonse


Verdens første waplandsby

– Målet med prosjektet er å gi nyttig tids- og lokasjonsavhengig informasjon, slik at en bruker på farten kan opprettholde sitt personlige forhold til lokale bedrifter, heter det i pressemeldingen fra Untereschbach.

Informasjon om åpningstider, forretninger, produkter, og begivenheter er gjort tilgjengelig for Untereschbachs innbyggere, både på web og wap. Untereschbach.com er et samarbeidsprosjekt mellom handelsstanden i landsbyen og tjenesteleverandøren YourWap.com, som står for den tekniske løsningen.

Første skritt

– Untereschbach.com er et første skritt mot m-handel. Det kobler global internetteknologi med det personlige elementet du finner hos forretningene i Unteresbach, og er til fordel for alle og enhver, sier Bernd Rützl, formann i YourWap.com.

Mer informasjon finner du på Unterescbach.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse