Annonse


Lag wapside uten PC

– Vi tilbyr en tjeneste som er enkel å bruker, rettet mot den vanlige, fremtidige brukeren av wap, sier Trond Nordby i WapTheWeb, selskapet som står bak WapHome.

Ut av PC-verdenen

På din egne WapHome side har du muligheten til å legge inn informasjon om deg selv, dine egne linker, og linker til andre venner som også har wapsider. All registrering og konfigurering av din egen wapside skjer direkte på telefonen. Du trenger derfor ikke å bruke en PC for å tilpasse sidene dine i det hele tatt.

– Vi går ut fra PC-verdenen, og sørger for at WapHome garantert er en helt mobil tjeneste, sier Nordby til Wapland.no.

I tillegg til at man kan legge inn egne koblinger til andre wapsider, ligger en del tjenester forhåndslagret som faste linker. Når du legger inn direkte link til andre personer som har wapside på WapHome, er det nok å taste inn telefonnummeret til vedkommende.

Annonse


Passord og bilder

En annen funksjon i WapHome er at du kan legge inn passordkontroll på enkelte av sidene dine, slik at du kan begrense tilgangen til utvalgte besøkende.

– Dette er jo praktisk når du f.eks har informasjon som en del av dine venner skal ha tilgang til, for eksempel detaljene rundt en planlagt bytur, men ikke ønsker at uvedkommende skal lese det som står der, forklarer Nordby.

Fra og med 1. juni vil et system for å legge inn bilder på sidene være på plass, lover WapTheWeb. En internasjonal utgave av WapHome på engelsk er også planlagt.

WapHome finner du ved å wappe til home.waptheweb.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse