Annonse


Gratis surfing på mobilen

Riktignok er det enkelte forutsetninger. For det første gjelder tilbudet kun for et utvalg av rundt førti nettsteder som samarbeider med AT&T, blant annet ABCNews.com, eBay, og ESPN.com.

Fast avgift

For å få muligheten til å surfe til en hvilken som helst URL må du betale 135 kroner i måneden. Betaler du ytterligere 60 kroner får du tilgang til e-mail tjenester.

For det andre trenger du en telefon som er kompatibelt med den trådløse CDPD-standarden. For øyeblikket er det kun to telefoner på markedet som støtter CDPD, nemlig Ericsson R280LX og Mitsbushi MobileAccess T250.

Annonse
Dårlig dekning

En ulempe med CDPD er at det mobile internettsystemet ikke dekker hele USA, men bare de områdene hvor AT&T har datadekning gjennom sin PocketNet infrastruktur. Dette betyr at CDPD ikke er tilgjengelig i storbyer som Atlanta, Kansas City og New Orleans.

Hastigheten på CDPD ligger angivelig på ca. 19.2 kbps, altså en drøy tredjedel av et vanlig analogt modem, og er et system som AT&T opprinnelig lanserte for analoge mobiltelefoner i 1997.

Mer informasjon finner du påwww.attws.com/personal/explore/pocketnet/index.html.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse