Send mp3 med wap

Selskapet space2go.com skriver i en pressemelding at de vil gjøre det mulig å overføre filer via wap. I ditt eget ”cyberkontor” kan du lagre og sende e-post og faks, oppbevare alle typer datafiler og bla gjennom din egen kalender og avtalebok.

Tjenesten gjøres tilgjengelig under messen Internett World UK, som avholdes 23.- 25. mai.

Annonse

Administrerer e-post

I pressemeldingen hevder det Berlin-baserte selskapet at de er verdens første som kan tilby et slikt virtuelt kontor, der du kan flytte og behandle filer fra hvor som helst i verden ved hjelp av en PC, en PDA eller en waptelefon.

Du kan benytte flere eksisterende e-postkontoer og få melding til mobiltelefonen når ny post kommer inn på serveren.

Gratis hylleplass

Selskaper, portaloperatører og ISP-er kan legge tjenesten ut på sine egne sider og med sin egen profil. Space2goserveren kan dessuten laste opp informasjon direkte fra Microsoft Outlook og Lotus notes og gjøre informasjonen lesbar på mobilt utstyr.

Det skal heller ikke koste noe å ta tjenesten i bruk. Du kan med andre ord få gratis kontorplass med egne skuffer og posthylle ved å registrere deg på www.space2go.com

Annonse
Annonse