Hopp til navigasjon Hopp til innhold

DocNet over Nordsjøen

Det norske e-business selskapet DocNet etablerer datterselskap i Storbritannia, DocNet Ltd. Selskapet leverer web-baserte løsninger for den nye digitale økonomien.

Storbritannia er det tredje landet der DocNet etablerer egen organisasjon.

– Vi har i flere år levert løsninger til både engelske og irske selskaper, blant annet Bass Brewers og Shorts. Når vi nå velger å etablere oss i Storbritannia er det fordi vi opplever en stadig økende interesse for våre systemer fra selskaper i dette markedet, sier adm. direktør Haakon Skaarer.

Andrew Page Wood er utnevnt til administrerende direktør for DocNet Ltd. Han har lang erfaring fra en rekke IT-selskaper i Storbritannia.

Automatisering

DocNet tilbyr web-baserte løsninger for den nye digitale økonomien, med automatisering av prosesser med bruk av blant annet elektronisk dokumentbehandling.

Selskapet har blant annet utviklet et system for elektronisk håndtering av alle former for inngående, utgående og intern post, som brev, faks, e-post eller telefon. Og et system for registrering, distribusjon, godkjenning, arkivering og gjenfinning av inngående fakturaer, GlobalDoc for Invoices.

– Disse løsningene kan implementeres med alle typer forretningssystemer. Undersøkelser og erfaring fra våre kunder viser at besparelsene på bruk av DocNets løsninger er i millionklassen, men det viktigste er at våre kunder med dette tar spranget og posisjonerer seg på en e-business plattform tilpasset den nye digitale økonomien , sier Skaarer i en melding fra selskapet.