Annonse


Boo.com konkurs med stil

Boo.com var en av de mest profilerte selskapene på Internett, og i sine glansdager ble selskapet spådd å være en lysende stjerne på Internetthimmelen. Da selskapet var på toppen, og alt som het .com ble priset opp i himmelen, ble selskapet verdsatt til mer enn 3,5 milliarder kroner.

Den siste tiden har selskapet opplevd økt omsetning, men til tross for dette har det tapt åtte millioner kroner per uke.

Boo.com solgte hippe merkeklær innen sport og gatebruk.

Ba om krisehjelp
Boo ba nylig om 280 millioner koner i krisehjelp som skulle restrukturere selskapet, men investorene var ikke villige til å putte inn mer penger. Nå mister 300 ansatte sitt arbeid, skriver Financial Times.

Annonse


Man frykter at dette kun er det første av mange internettselskaper som ikke lever opp til forventingene og går konkurs.

Grunnleggerne av selskapet, modellen Kajsa Leander og Ernst Malmsten, eier omtrent 40 prosent av aksjene i selskapet. Øvrige eiere er den franske entreprenøren Bernard Arnault, Bennetton-familien og den amerikanske investeringsbanken JP Morgan.

Annonse