Annonse


Bli stjerne via Internett

Interessen for konkurransen og kvaliteten på de innsendte bidragene har overrasket arrangørene.

Høy kvalitet
– Jeg er oppriktig overrasket over den jevnt over høye kvaliteten på de bidragene vi har fått til nå. På under en uke har vi fått inn flere, som jeg vurderer det, profesjonelle bidrag fra personer som med litt hjelp og litt flaks, definitivt har muligheter for å lykkes som artister, sier lumumba.com-sjefen, Rolf Johanson.

Hvem som helst får delta i talentkonkurransen, og det er ingen krav til deltagerne bortsett fra at de må bruke sin egen stemme.

Ny runde
Den første kvalifiseringsrunden ble avsluttet mandag 15. mai. Siden fortsetter konkurransen på samme måte frem til i slutten av juni, da vinneren kåres.

Annonse


Vinneren, som velges av lumumba.coms besøkende, får spille inn sin egen CD med hjelp fra noen av Sveriges beste produsenter og låtskrivere.

Arrangørene mener at Sverige og Skandinavia har perfekte forutsetninger for denne type artistkonkurranser på Internett. Stor musikkinteresse blant ungdom, hvor de fleste også har det mest nødvendige utstyret for å kunne lage en enkel innspilling hjemme, sammen med en utbredelse av Internett som er av de høyeste i verden, bør kunne bidra til at flere blir «stjerner» ved hjelp av nettet.

Annonse