Annonse


Online lagring til wap og Palm

Det var på onsdag at X:drive gjorde det kjent at de hadde en trådløs versjon av sin online lagringstjeneste. Du kan i første rekke bruke en Palm VII til å få tilgang til og dele ut dokumenter på X:drive, men snart vil man kunne bruke waptelefonen også, skriver PC World News.

Ikke Word og Excel

– Vi vil gi folk tilgang til filene sine, ikke bare hvor som helst og når som helst, men også på hvilken terminal som helst, sa markedsdirektør Chris DeWolfe i X:drive.

Wolfe røper videre at tjenesten ikke fungerer slik at man kan opprette eller editere Word- eller Excel-dokumenter. Meningen er at det tjenesten skal være for den profesjonelle mobilbrukere som bare må overføre sine filer til andre.

Annonse
Faks fra mobilen

En lignende waptjeneste er på vei i løpet av de to neste ukene, hevder DeWolfe. Selskapet har også planer om å komme med fjernfaksing og –printing fra disse terminalene i løpet av to måneder. Dette vil føre til at man kan sende et dokument som er lagret på din X:drive direkte til et faksnummer.

Hvis du registrerer deg på tjenesten får du 25 MB lagringsplass helt gratis, samt at du kan øke denne til 100 MB dersom du verver andre til tjenesten, skriver PC World News.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse