Nike MP3

Annonse


Nike lanserer MP3-spiller

Nike MP3MP3-spilleren er det første av flere apparater fra Nike[techlab. Spilleren får navnet PSA[Play 120, er oval i formen og har separat fjernkontroll. Apparatet kan henges i beltet eller festes med et bånd rundt overarmen.

I markedsføringen bruker Nike den kvinnelige amerikanske fotballspilleren Mia Hamm.

Når kommer MP3-skoen?
PSA[Play 120 blir produsert av Diamond Multimedia (som lager MP3-spilleren Rio). Den har 64 MB innebygd minne, og skal være spesielt enkel å betjene.

Nike lager samtidig sportsklær med spesielle lommer for MP3-spilleren. MP3-spilleren linker brukerne til nettstedet Nike.com, og en egen PSA[Play-side for nedlasting av musikkfiler og spesielle ”trim-låter”.

Annonse
Armbåndsur med termometer
I 1997 lanserte Nike sine Triax armbåndsur, som har vært en stor suksess. Nike[techlab videreutvikler nå urene, og utstyrer dem både med avstands- og hastighetsmåler, og med kompass, høydemåler, termometer og barometer til glede for friluftsfolk.

Nike[techlab utvikler også Nike PSC[Communicate en walkie-talkie som automatisk mottar værmeldinger.ILL:Nike MP3.jpg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse