NRK (på web)

Annonse


Millionbruk i NRK.no

NRK (på web)Statskanalen erkjenner at nettstedet nrk.no ikke har vært annet enn en katastrofe for en kanal som ønsker å være ledende i landet. I utgangspunktet hadde NRK store ambisjoner på Internett, men de har hittil ikke klart å innfri helt.

Nå tar den nye sjefen for NRK Futurum, Tor Fuglevik, konsekvensen av at få nettbrukere kjenner og liker nettstedet nrk.no, skriver Dagens Næringsliv.

Vil bli best på nett
Fuglevik har satt i gang har satt i gang en storstilt oppgradering av nettstedet, med relansering 5. juni. Ambisjonen til Fuglevik er å bli den mest besøkte nyhetstjenesten på nettet.

Blant annet skal NRK Distrikts- og Nyhetsdivisjon levere nyheter og sport.

Annonse
-Vi skal blant annet tilby lyd og bilde for å gi en mer levende nyhetstjeneste enn andre nettsted, sier Fuglevik. Det skal også satses hardt på å dekke EM i fotball.

Hvor mye penger som går med vil ikke Fuglevik ut med.

Radio og tv med Telenor
NRK Fjernsyn skal også lansere en rekke digitale tilbud i år.

– Den 21. august lanserer vi Nord-Europas største radiopakke på nett. 11. radiokanaler skal streames med stor båndbredde, og dette skjer i samarbeid med Telenor, sier Fuglevik.

Endelig satser Fuglevik på en 24-timers nyhetskanal, NRK 24, som skal være i drift i et bakkebasert distribusjonsnett fra høsten 2001. Også her skal de samarbeide med Telenor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse