Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Visor skal få trådløst internett

Go America annonserte onsdag at de vil støtte Visor med sitt trådløse modem. Dette innebærer et virkelig løft for Palm-konkurrenten, som ennå er som en skygge å regne i forhold til Palm.

Palm har jo lenge vært den ledende lomme-PC-en på markedet, men har i løpet av det siste året fått hard konkurranse fra Palm-utbryterne i Handspring.

Store utbyggingsmuligheter

Visor har det samme operativsystemet og det samme programtilbudet som Palm, i tillegg til større kapasitet og utbyggingsmuligheter. Med modemet fra GoAmerica vil Visor på alvor ha muligheten til å entre den øverste ligaen innen PDA-markedet.

Innen tredje kvartal i år vil GoAmerica tilby Go.Web, sin trådløse internettjeneste for Visor.

Passer til Springboard

GoAmerica opplyser at Go.Web vil passe inn i Visors utbyggingssystem Springboard. Go.Web for Visor vil også støtte Microsoft Word-vedlegg som kan bli lest og endret på PDA-løsningen. Brukerne skal også få muligheten til å tilpasse Go.Web-løsningen til sine individuelle behov.

Utbyggingssystemet Springboard skaper muligheter for Visor. I ekspansjonsplassen på toppen og bak maskinen kan man sette inn et vidt spekter av moduler som utvider maskinens funksjonalitet.

Fritt frem å bygge moduler

Handspring har gjort det fritt frem for de som ønsker å bygge moduler til Visor, uten at de må betale lisens for dette, noe som kan ha vist seg å være en genistrek.

Det er bare ett par uker siden Visor ble lansert i Europa, og først ut på sommeren regner man med at produktet når de norske butikkhyllene.