Annonse


Visor skal få trådløst internett

Palm har jo lenge vært den ledende lomme-PC-en på markedet, men har i løpet av det siste året fått hard konkurranse fra Palm-utbryterne i Handspring.

Store utbyggingsmuligheter

Visor har det samme operativsystemet og det samme programtilbudet som Palm, i tillegg til større kapasitet og utbyggingsmuligheter. Med modemet fra GoAmerica vil Visor på alvor ha muligheten til å entre den øverste ligaen innen PDA-markedet.

Innen tredje kvartal i år vil GoAmerica tilby Go.Web, sin trådløse internettjeneste for Visor.

Annonse
Passer til Springboard

GoAmerica opplyser at Go.Web vil passe inn i Visors utbyggingssystem Springboard. Go.Web for Visor vil også støtte Microsoft Word-vedlegg som kan bli lest og endret på PDA-løsningen. Brukerne skal også få muligheten til å tilpasse Go.Web-løsningen til sine individuelle behov.

Utbyggingssystemet Springboard skaper muligheter for Visor. I ekspansjonsplassen på toppen og bak maskinen kan man sette inn et vidt spekter av moduler som utvider maskinens funksjonalitet.

Fritt frem å bygge moduler

Handspring har gjort det fritt frem for de som ønsker å bygge moduler til Visor, uten at de må betale lisens for dette, noe som kan ha vist seg å være en genistrek.

Det er bare ett par uker siden Visor ble lansert i Europa, og først ut på sommeren regner man med at produktet når de norske butikkhyllene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse