Annonse


SyncML-produkter i 2001

Selskapene bak SyncML-initiviativet er Ericsson, IBM, Lotus, Motorola, Nokia, Psion, Palm Inc. og Starfish Software kunngjorde onsdag at det offisielle støtteprogrammet har fått hele 150 registrerte medlemmer, skriver selskapene i en pressemelding.

En rask titt på hjemmesiden til organisasjonen røper imidlertid at det nå er kommet til flere. Hele 167 selskaper støtter nå initiativet.

Blant selskapene som har meldt sin støtte til initiativet er Corel Corporation, AvantGo, BT Cellnet, Excite, Phone.com og Symbian. Kanskje ikke så overraskende derimot at på listen over påmeldte bedrifter finner vi ikke giganten som er lekegrinden til en viss Bill Gates.

SyncML

The SyncML Initiative er ment å skulle utvikle og markedsføre en åpen industristandard for universell data synkronisering mot fjerndata og personlig informasjon innenfor flere nettverk, plattformer og enheter.

Annonse


SyncML er en XML-basert protokoll designet for å lage den optimale mobile dataopplevelsen ved å ha støtte for forbedret datasynkronisering, som blant annet inkluderer e-post, kalender, kontaktlister og webbaserte dokumenter.

Produktene kommer

SyncMLs nye støttemedlemmer for tilgang til papirene som forklarer protokollen gjennom nettsidene til SyncML-initiativet (www.syncml.org og som et resultat av dette er nå snart produktene på vei.

Selskapene skryter i hvert fall på seg at produktene skal være på markedet i begynnelsen av 2001.

Annonse