Annonse


Nokia hjelper deg med å lage wapspill

Det var under spillmessen E3 i dag at Nokia introduserte sin nye underholdningstjeneste for wap. En tjeneste som skal gi spillutviklere og innholdsleverandører muligheten til å lage interaktiv underholdning for wap, skriver selskapet i en pressemelding.

Nokia hevder at Mobile Entertainment Service er nok et steg på veien til deres globale visjon om et mobilt informasjonssamfunn, der kombinasjonen av mobilitet og internett er ventet å bringe frem en eksplosjon av nye tjenester.

Uendelige muligheter

Nokias Mobile Entertainment Service skal ifølge finnene gi mobiloperatørene mulighet til å tilby kundene sine tjenester som er både mer omfattende og verdiøkende.

Annonse
–Vi tror det er et enormt potensial for mobil underholdning. For eksempel vil trådløse operatører kunne tilby forbrukere, som lenge har benyttet seg av internettspill på PC, muligheten til å oppleve interaktiv underholdning på sine waptelefoner, sier Pertti Lounamaa, vice president, Nokia Internet Communications.

– Med Nokias Mobile Entertainment Service vil utviklere av spillapplikasjoner og innholdsleverandører for Internett komme seg inn på det mobile Internett og wapmarkedet. Mulighetene for mobilspill er uendelige og vi ønsker å hjelpe utviklerne til å utnytte dem, sier Lounamaa.

Les mer om prosjektet og se en demo på wapspill her: www.nokia.com/wap

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse