Annonse


Motorola benekter GPRS-forsinkelse

– Vi vil klare å møte alle de kommersielle kravene fra våre kunder, sa corporate vice president og general manager i Motorola GSM systems division, Ted Hally, under et kundeseminar på mandag.

Ukjent operatør

Selskapet har faktisk planer om å ”snart bekjentgjøre” sin første kommersielle avtale, men Hally ville ikke røpe hvilken operatør som ville bli den første på markedet med en GPRS-tjeneste, skriver Total Telecom.

Han sa imidlertid at den første GPRS-telefonen som skal lanseres vil støtte wap og to kanalers overføring, mens en ny telefon som kommer på slutten av året vil støtte hele fire kanaler.

Annonse


Kommer i år

På seminaret viste Motorola også frem en personsøker med GPRS-støtte, samt en ny PDA. Begge disse er ventet på slutten av året.

– Vi kan sende ut store kvantum fordi vi bestemte oss for å bruke ressurser på dette tidligere enn noen andre, sa Hally.

Dette var også sjokkmeldingen på CeBIT, da selskapet lovte å komme med en GPRS-telefon allerede i tredje kvartal i år. Noe som er omtrent et halvt år før nærmeste konkurrent.

Annonse