Annonse


3D-spill til Palm endelig lansert

For det ligger vel ennå noen uker inn i fremtiden at man har de samme grafikkmulighetene på Palm som på PC, selv om man ikke skal utelukke at det vil skje en dag.

Som dere kanskje legger merke til er navnet annerledes enn tidligere. Da vi skrev om dette spillet i begynnelsen av april gikk det under navnet Doomling, men ukjent av hvilke årsaker ble navnet endret for en liten stund siden.

Spill mot andre

Nettstedet har da også skiftet navn til dreadling.com, men noe som ikke har endret seg er at de hevder at dette er det beste spillet til PalmOS. Dette er ikke utenkelig, men det kan du sjekke selv ved å laste ned en gratis demoversjon fra nettstedet (www.dreadling.com).

Annonse


Prisen på fullversjonen ligger på 19,98 dollar (164 kroner) og da får du et skytespill med mange våpen, mange fiender og andre muligheter. Det følger også med en Windows-editor for å lage dine egne brett/nivåer.

Støtter ikke Visor

Spillet, som er lansert til Palm OS, støtter for øyeblikket modellene Palm III, IIIc, IIIe, IIIx, V, Vx, VII og VII EZ. Det man kanskje stusser litt på her er at det ikke er nevnt noen støtte for andre terminaler, som IBM Workpad eller Handspring Visor.

Men en versjon som skal støtte Visor er under utvikling og skal ifølge websidene være rett rundt hjørnet.

Annonse