Annonse


Windows-hatere fryder seg

Kjærlighetsviruset har stengt ned millioner av datamaskiner verden over, og igjen var det brukere av Microsofts e-postprogram Outlook som ble rammet.

Selvtilfredse motstandere
Brukere av Mac, BeOS og ulike UNIX-varianter, kan tilfredse lene seg tilbake og meddele at de var immune mot virusangrepet.

På mailinglister og ulike oppsalgstavler på Internett, dukker nå opp en rekke skadefro meldinger fra ulike brukere, om at de ikke ble rammet av det onde viruset, fordi det kun rammet ignorante Windows-bruker som er med på å støtte Microsofts Outlook sin programvare.

Overalt dukker det opp eplekjekke meldinger i ordgata: Hva var det jeg sa?

Annonse
Ormen hadde ingen effekt
Ingeniøren Lynne Ragazzi, bruker av Sun som kjører Unix-varianten Solaris, uttaler at hun mottok tre virusormer i forrige uke, men at de ikke hadde noen effekt, verken på hennes arbeidsmaskin eller hennes private iMac, skriver Wired.

Hun uttaler at lovens håndlangere, ikke burde jakte på de som laget viruset, men at de heller burde anklage og forfølge ”Microsloth”, fordi de lar Outlook Ekspress kjøre bakgrunnsskript.

Den tidligere utgiveren av MacHome, John Poulty, uttaler at Kjærlighetsviruset og Melissa-viruset klart illustrerer hvor lett homogene maskinnettverk, kan bli tvunget i kne.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse