Annonse


Tungvektere skal lage wapspill

Det skotske selskapet har nemlig et program for eksterne spillutviklere og i dette programmet har de fått med seg noe av det tyngre i bransjen.

Fra Gameboy til wap

Først ut er Crawfish Interactive, som har vunnet flere priser for spillutvikling til GameBoy Color. Selskapet har også stått for suksessrike konverteringer av PC-spill som Street Fighter Alpha, Rainbow Six og Driver.

The Games Kitchen er det andre selskapet som driver innen GameBoy-genren. Det skotske selskapet har blant annet stått bak tjenesten Games to Go, en radikal tjeneste som lar nettsteder få interaktive spill. For øyeblikket driver de med utvikling innen GameBoy Color, GameBoy Advance, Internett og neste generasjons mobiltelefoner.

Annonse


Age of Empires på wap?

Handy Games fra Tyskland er det tredje og siste selskapet som Digital Bridges kan presentere i denne omgang. Gutta i Handy Games står blant annet bak noen av de beste tilleggspakkene til strategispill gjennom tidene, ikke minst det forholdsvis kjente Age of Empires.

Tyskerne utvikler for tiden 3D-spill, samt mulitplayer strategi- og krigssimulatorer for wap.

– Fordi vårt mål er å bli nummer én i det tyske mobilspillmarkedet er det veldig viktig å ha en tung teknologisk bakgrunn. Derfor er Digital Bridges det beste alternativet for får avdeling for wapspill, sa Markus Kassulke, manager i Handy Games.

Annonse