Wikstøl, Rune

Annonse


Site på lufta 18. mai

Wikstøl, RuneEtter det vi forstår har de alt sikret seg en betydelig del av beløpet via forpliktelser som de eksisterende eierene, Norsk Vekst og Sol, har gitt. Site er nå også etablert som selskap i Sverige.

Lave priser
– Vi går ut med et pristilbud som garantert er det laveste i markedet. En proffbruker vil for eksempel betale 56 øre eks. moms for hvert ringeminutt. Også våre kontantkort vil være markedets rimeligste, sier fung. adm. direktør Frode van der Laak til ITavisen/ Telecom Revy.

Blant tjenestene finner vi en rekke tjenester på omlag samme nivå som Telenor Mobils Nomade-konsept. Site satser på en nær integrasjon til Internett og det er ikke så rart at en WAP-navigator er blant de første tjenestene.

10 ansatte
De føreste 10 ansatte er på plass i Site. Kjell Stensby er markedsdirektør, på mobilt Internett har de hentet Jan Håvard Hauge fra Telenor Mobil og på produktutvikling Morten Saugnes fra UPC.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse