Annonse


Over 100.000 waptelefoner solgt

– Det siste tallet for solgte telefoner som jeg så her om dagen var 99.980, så dermed kan vi trygt si at vi har passert 100.000, sier kommunikasjonsdirektør Dag Vangsnes i Telenor Mobile Communications.

Motorola på topp

Mer enn halvparten av waptelefonene som er solgt er Motorolas folkewap, som kom i handelen like før påske. Målsetningen var å selge 50.000 før påske, men det målet ble ikke nådd. Dagens salgstall viser derimot at det har vært rekordsalg etter påske.

Telenor Mobil vil ikke ut med konkrete tall på waptrafikken, men selskapets ledelse gir uttrykk for at de er fornøyd.

Annonse


– Storbrukerne har faktisk overgått våre forventninger når det gjelder trafikk, sier viseadministrerende direktør Morten Karlsen Sørby i Telenor Mobile Communications.

Verdensledende

Konserndirektør for mobilkommunikasjon, Arve Johansen, som selv er ivrig bruker av Telenors wapportal djuice.com, mener at Telenor antagelig er verdensledende på waptjenester.

– Vi har ikke tall fra andre som gir en direkte sammenligning, men ved 2 millioner abonnenter og vel 100.000 wapkunder vil vi ligge på 5 prosent av den totale kundemassen som wapkunder, og det tviler jeg på at noen andre operatører er kommet opp i, sier Johansen.

NetCom opplyste nylig at de har 4.000 wapkunder, men NetCom har ikke hatt noen markedskampanjer som kan sammenlignes med Telenor/Motorolas påskekampanje med folkewap til under 1000 kroner.

Annonse