Annonse


Kistefos kjøper i Infront

Infront lanserte tjenesten The Online Trader for 10 måneder siden i Norge. Sol Børs står for driften.

– Infront har en interessant plattform for videre satsning innen det nordiske, og senere det europeiske markedet for internettbaserte sanntids informasjonsssystemer, hovedsakelig rettet til aksje- og nyhetsinformasjon., sier Investment Manager Henrik Krefting i Kistefos Venture Capital.

Investeringsselskapet mener at Infront har et betydelig potensiale, og vil aktivt arbeide for videre ekspansjon. I første omgang er det snakk om å etablere seg i Danmark og i Sverige, i samarbeide med partnere. Det skal også utvikles en mobil løsning.

Kistefos Venture Capital er et heleid datterselskap av Kistefos, og har i da ti norske og internasjonale investeringer innen IT/ telekom og Internett.

Annonse