Annonse


Gir bort 150.000 waptelefoner

Intelligent Finance Internet bank (IF) er navnet som skal symbolisere Halifax’ nysatsing i retning wap og mobile banktjenester. I første omgang vil wapterminaler bli utstedt til kunder som tar ut kredittkort koblet til lønnskonto i bankkjeden.

I dag finnes det ikke mer enn 200.000 telefoner med wap i England og når kampanjen starter i juli håper Halifax og samarbeidspartneren BT Cellnet at folk vil strømme til for å få kloa i de nye apparatene.

Skal bytte bank

På telefonene som gis bort vil kundene kunne sjekke saldo, gjøre transaksjoner og betale regninger. Både BT Cellnet og Halifax håper med dette å reetablere seg som ledende aktører i den ”nye økonomien”, ifølge ITN Online.

– Dette banebrytende tilbudet gir tradisjonelle kunder i andre banker god grunn til å komme over til oss i Halifax, sier Jim Spowart, adm. direktør i IF.

Annonse