Motorola T2288

Annonse


100.000 wap-telefoner solgt

Motorola T2288– Det siste tallet for solgte telefoner som jeg så her om dagen var 99.980, så dermed kan vi trygt si at vi har passert 100.000, sier kommunikasjonsdirektør Dag Vangsnes i Telenor Mobile Communications.

Mer enn halvparten av WAP-telefonene som er solgt er Motorolas folke-wap, som kom i handelen like før påske. Målsetningen var å selge 50.000 før påske, men den ble ikke nådd. Dagens salgstall viser at det har vært rekordsalg etter påske.

Telenor Mobil vil ikke ut med konkrete tall på wap-trafikken, men selskapets ledelse gir uttrykk for at de er fornøyd.

– Storbrukerne har faktisk overgått våre forventninger når det gjelder trafikk, sier viseadministrerende direktør Morten Karlsen Sørby i Telenor Mobile Communications.

Annonse


Verdensledende
Konserndirektør for mobilkommunikasjon, Arve Johansen, som selv er ivrig bruker av Telenors wap-portal djuice.com, mener at Telenor antagelig er verdensledende på wap-tjenester.

– Vi har ikke tall fra andre som gir en direkte sammenligning, men ved 2 millioner abonnenter og vel 100.000 wap-kunder vil vi ligge på 5 prosent av den totale kundemassen som wap-kunder, og det tviler jeg på at noen andre operatører er kommet opp i, sier Johansen.

NetCom opplyste nylig at de har 4.000 wap-kunder, men NetCom har ikke hatt noen markedskampanjer som kan sammenlignes med Telenor/Motorolas påskekampanje med folke-wap til under 1000 kroner.

Annonse