Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sollid forlater Cell

Bente Sollid blir ikke adm. dir. for nye Cell Netwoks Norge, selv om hun tidligere har uttrykt et ønske om å lede den sammenslåtte organisasjonen. Sollid forlater organisasjonen og flytter nå til Frankrike med sin ektemann.

Arnt Sommerlund
Da fusjonen mellom Mandator og Cell var et faktum, uttrykte Bente Sollid, adm. direktør i Cell Networks Norge, at hun hadde et stort ønske om å besitte i sjefsstillingen i den nye organisasjonen. Slik skulle det ikke gå.

– Jeg er ikke skuffet, uttaler Sollid, til ITavisen.no, og understreker at dette ikke er noe personlig nederlag.

– På et tidligere tidspunkt hadde jeg lyst på stillingen, innrømmer Sollid, men nå ser hun frem mot å nyte hvetebrødsdagene sammen med sin ektemann. Lørdag denne uken gifter Sollid seg. Planen er å kjøpe et hus i Provence med ektemannen.

Har takket nei til flere tilbud
Sollid har allerede takket nei til en rekke tilbud, og uttaler at hun ønsker å seg godt om før hun tar neste karrieresteg.

– Stillingen som Chief Strategic Officer ville ha betydd et karrieremessig stort opprykk for meg, men timingen er ikke riktig, sier Sollid.

– Jeg har hatt seks fantastiske år i Cell, og det er nå et passende tidspunkt å reflektere over hva jeg skal gjøre videre, sier Sollid, som har tenkt å fortsette som aksjonær i Cell.

Sverre Hurum blir Norges-sjef
Sjef for Cell Networks Norge blir Sverre Hurum, som kommer fra stillingen som adm. direktør i Mandator Norge

De siste tre månedene har ledergruppene i Cell Network og Mandator jobbet strategisk med å forme det nye selskapet. Som et resultat av denne prosessen ble Bente Sollid tilbudt jobben som Chief Strategic Officer (CSO) i det nye konsernets ledelse i Stockholm.
Solllid valgte å takke nei til denne stillingen.

– Jeg skal imidlertid beholde styrevervene mine i Norge, og vil pendle mellom Frankrike og Norge, forteller Sollid.