Arnt Sommerlund

Annonse


Sollid forlater Cell

Arnt SommerlundDa fusjonen mellom Mandator og Cell var et faktum, uttrykte Bente Sollid, adm. direktør i Cell Networks Norge, at hun hadde et stort ønske om å besitte i sjefsstillingen i den nye organisasjonen. Slik skulle det ikke gå.

– Jeg er ikke skuffet, uttaler Sollid, til ITavisen.no, og understreker at dette ikke er noe personlig nederlag.

– På et tidligere tidspunkt hadde jeg lyst på stillingen, innrømmer Sollid, men nå ser hun frem mot å nyte hvetebrødsdagene sammen med sin ektemann. Lørdag denne uken gifter Sollid seg. Planen er å kjøpe et hus i Provence med ektemannen.

Har takket nei til flere tilbud
Sollid har allerede takket nei til en rekke tilbud, og uttaler at hun ønsker å seg godt om før hun tar neste karrieresteg.

Annonse
– Stillingen som Chief Strategic Officer ville ha betydd et karrieremessig stort opprykk for meg, men timingen er ikke riktig, sier Sollid.

– Jeg har hatt seks fantastiske år i Cell, og det er nå et passende tidspunkt å reflektere over hva jeg skal gjøre videre, sier Sollid, som har tenkt å fortsette som aksjonær i Cell.

Sverre Hurum blir Norges-sjef
Sjef for Cell Networks Norge blir Sverre Hurum, som kommer fra stillingen som adm. direktør i Mandator Norge

De siste tre månedene har ledergruppene i Cell Network og Mandator jobbet strategisk med å forme det nye selskapet. Som et resultat av denne prosessen ble Bente Sollid tilbudt jobben som Chief Strategic Officer (CSO) i det nye konsernets ledelse i Stockholm.
Solllid valgte å takke nei til denne stillingen.

– Jeg skal imidlertid beholde styrevervene mine i Norge, og vil pendle mellom Frankrike og Norge, forteller Sollid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse