Annonse


Toshibas bærbare får Bluetooth

Bluetooth setter en standard for trådløs radiokommunikasjon mellom enheter som er innen 10 meter fra hverandre. Det er allerede to år siden teknologien ble introdusert, og siden den tid har over 1.600 selskaper sagt at de vil adoptere standarden.

Tecra og Portégé

– Vi satser på å legge Bluetooth inn i enkelte av våre bærbare modeller i år. I første omgang gjelder dette Tecra 8100 og kanskje enkelte Portégé-modeller, sa produktsjef Per Ivar Strand i Toshiba PC Norge under en wapkonferanse i Oslo torsdag.

Andre produsenter, som IBM, er også i ferd med å klargjøre sine bærbare PCer for teknologien, opplyser Strand.

Annonse
Laptop blir bindeledd

Selv om mobiltelefon og PDA ser ut til å være drivende i utviklingen av mobilt Internett, tror ikke Toshiba at laptopen blir overflødig i fremtiden.

– Den trådløse utviklingen vil føre til at den bærbare PC-en blir et naturlig bindeledd mellom de forskjellige enhetene. Du vil komme til å bruke PDA for å holde styr på deg selv og dine avtaler, men bærbar PC for PowerPoint og tyngre arbeid, sier Strand til Wapland.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse