Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny teletopp i Alcatel

Frode Haugen (45) er ansatt som administrerende direktør i Alcatel Telcom Norway AS. Den tidligere Tandberg-mannen er senest 1. august i år på plass i direktørstolen.

Haugen, Frode
Haugen kommer fra stillingen som fungerende administrerende direktør i Tandberg Data. Han har i følge Alcatel lang internasjonal erfaring fra IT-industrien, hvorav mange år innen Tandberg Data. 45-åringen har arbeidet både innenfor forskning og utvikling og innen salg og markedsføring.

Topp med rutine
I Perioden 1992 til 1999 var han leder for Tandberg Data i Asia med kontor i Singapore. Hagen har også jobbet i tre år som industriattaché i Paris og har to år bak seg som senior rådgiver i konsulentselskapet ISI i Oslo.

Frode Haugen er utdannet sivilingeniør ved NTNU og bedriftsøkonom ved BI. I tillegg har han studert strategisk ledelse ved Insead.

Stikkord: Mobil