Annonse


DnB og Telenor sammen om ehandel

Det er ingen hemmelighet at Telenor-sjefen Tormod Hermansen lenge har ønsket seg bank. Ikke den typen han selv ville gi til en påtrengende NRK-journalist under Telia-forhandlingene, men et samarbeid med en stor forretningsbank. Dette er en strategi som han deler med mange andre store teleselskaper i verden.

Nå får han det som han vil, i og med at Telenor og DnB går sammen om å satse på ulike former for netthandelsløsninger. Selskapene vil presentere sine nye planer klokken 10:00 i dag fredag.

Vi regner med at dette er det selskapet den tidligere produktdirektøren i Telenor Mobil og Tele1 Europe, Knut Oppegaard skal starte i. Han sluttet i Tele1 etter bare en måned i jobben. Med tanke på at finansmiljøene er de første til å ta i bruk tjenester på mobile enheter som mobiltelefoner, er det starten på et svært naturlig samarbeid vi ser.

Det er DnBs konsernsjef Svein Aaser og Telenors visekonsernsjef Jon Fredrik Baksaas som legger fram planene for det nye selskapet.

Annonse