Torvalds, Linus

Annonse


Spør Linus om Linux

Torvalds, LinusPå nettsiden skal det etableres en kunnskapsbase for alle Linux-bruker.

Onsdag erklærte TeamLinux Corporation at de går sammen med LinuxMall.com, om å sponse ett nytt nettforum; ”Ask Linus”. Det helt unike sammenlignet med andre Linux-tjenester, er at Linus Torvald er blant dem som skal besvare henvendelsene.

De som satte i gang prosjektet og som betaler gildet er TeamLinux, og de lanserer nettjenesten allerede denne uken, skriver Linux Today i en pressemelding.

Viste verden at det fantes et alternativ
– Linus Torvald var en av dem som revolusjonerte IT-verdenens tankegang om åpne kildekodesystemer, ved å legge ut en kode på nett, som han fikk programmere verden over til å delta i utviklingen av. Han viste verden at det fantes et alternativ til det eksisterende, sier Dan Maher, daglig leder i TeamLinux.

Annonse
Går du inn på hjemmesiden til LinuxMall.com kan du skrive spørsmål til Linus Torvald, og på samme tid gå gjennom tidligere spørsmål og svar. Selve formatet skal gjøre det enkelt å orientere seg, og finne frem til det nivået man befinner seg på.

Tilbyr kunnskap for alle nivåer
– Det unike med dette nye forumet, er at alle medlemmer av Linux-samfunnet, uavhengig av kunnskapsnivå kan øke sin viten og kunnskap, ved å dele sin ekspertise på nett, sier Maher.

TemaLinux sier at deres motiv for å sponse forumet er å hjelpe Linux-samfunnet, ved å bidra til mer kunnskap hos alle deltakerne. De er en kommersiell bedrift som tilbyr totalløsninger utviklet med Linux og åpen kildekodeteknologi. I tillegg har de startet egne Linux-klasser og utdanningsprogram. LMT1288574

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse