Merkantildata

Annonse


Merkantildata med underskudd

MerkantildataTil sammenligning hadde Merkantildata et overskudd på 115.6 millioner kroner for første kvartal i fjor. Driftsinntektene falt fra 2.394,8 millioner til 1.755,9 millioner i løpet av ett år.

Venter bedre tider
– Første kvartals inntjening bærer sterkt preg av negative markedsforhold, og Merkantildata melder om et tap før skatt på 103,4 millioner norske kroner første kvartal. Markedet for maskinvare, inkludert volumprodukter, avanserte servere, lagringssystem og tilknyttede tjenester var spesielt svake, heter det i en børsmelding fra selskapet.

Merkantildata melder også at det er tegn på at markedet skal gjenvinne seg, og at selskapet i stor grad har valgt å beholde sin kapasitet for å vente på at markedet skal ta seg opp.

Merkantildata har overtatt flere selskap det siste året. Når andre kvartals regnskap legges fram, så vil følgende selskaps inngå i resultatet: Avenir, Ernst & Young Management Consultants (Danmark), Provida og Andersen Management International A/S (Danmark).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse