pakker

Annonse


Budrunde for ehandel

pakkerDe tre selskapene har inngått en intensjonsavtale om å etablere et felles selskap. Selskapet skal levere pålitelige løsninger for oppgjør og leveranse av varer som kjøpes på Internett.

Selskapene skal ikke selv lage en markedsplass. Derimot skal de legge til rette for bedrifter som satser på ehandel.

DnB alene vil satse 60 millioner kroner på prosjektet.

Sikrer oppgjør
– Elektronisk handel er i sterk vekst i Norge. Det nye selskapet skal levere integrerte tjenester innenfor oppgjør og logistikk til salgssteder og andre som driver handel på Internett. Gjennom å styre oppgjør og logistikk på vegne av handelsstedene vil DnB, Posten og Andersen Consulting skape trygghet for at forbrukerne får levert varene de betaler for, heter det i en melding fra de tre selskapene.

Annonse
Selskapene skal integrere oppgjør og logistikk i sitt tilbud.

Ferdige løsninger
– Det planlagte selskapet vil tilrettelegge for salg av varer og tjenester på nettet. På denne måten vil nettbutikkene spare store beløp ved at de selv slipper å etablere disse løsningene. Gjennom dette samarbeidet vil vi skape trygghet for forbrukerne, noe som vil kunne øke handelen på nettet, heter det i meldingen fra Tore Dyrdahl i Den norske Bank, Elisabeth Gjølme i Posten Norge og Bjørn Boberg i Andersen Consulting.

Intensjonsavtalen forutsetter leveranser av tjenester til alle typer netthandlere og har som mål å levere de første tjenestene til årets julehandel.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse