StepStone

Annonse


Stygge tall i Stepstone

StepStone– Vi er meget fornøyde med utviklingen i Stepstone, uttaler informasjonsdirektør Knut Fredrik Agnalt til ITavisen.no.

Jobbformidlingsselskapet la fredag frem tall som viste et underskudd på 149,6 millioner, mot minus 13,8 millioner i samme periode i fjor.

Samme dag brakte de også nyheten om at selskapet kjøper det irske jobbformidlingsselskapet Jobfinder for cirka 40 millioner kroner.

Selskapets administrerende direktør Giles Clarke sier i en kommentar at han er svært fornøyd med kjøpet av det irske selskapet Jobfinder.

Annonse
Svært optimistiske
Selv om selskapet i første kvartal kun kan vise røde tall, er Stepstone optimistiske.

– Akkurat nå er vi en ekspansjons- og investeringsfase. Vi har også økt antallet ansatte og videreutvikler selskapet. Da er det naturlig med et underskudd, påpeker Agnalt.

– Oppkjøpet av Jobfinder er en del av vår internasjonale strategi, sier Agnalt, som ikke kan kommentere om andre oppkjøp er på trappene.

Stepstone hadde en inntektsvekst i Norge på 75 prosent siden siste kvartal i fjor, noe de sier seg meget fornøyde med. Også antall brukere øker og i kvartalet kunne de vise til cirka 725.000 såkalte ”user-sessions”.

Aksjekursen fremdeles lav
Aksjekursen til Stepstone ligger nå på 29,50 kroner, nå som er under halvparten av inngangsprisen da selskapet ble børsnotert. Er dere fornøyd med en pris på 29,50 kroner?

– Det kan jeg ikke kommentere, sier Agnalt.

Driftsunderskuddet i første kvartal ble på 158,5 millioner kroner – minus 13,9 prosent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse