Annonse


Tenåringer lærer opp Microsoft

Microsoft hyrer tenåringer som rådgivere for å finne ut hvordan Internett påvirker livet til kommende generasjoner.

Generasjonen tenåringer, som i dag vokser opp med nettet, vil integrere det inn i livet sitt på en helt annen måte enn de som har oppdaget nettet i voksen alder, tror Microsoft.

Selskapet går nye veier for å sikre markedsposisjonen fremover, og har hyrt inn to tenåringer som rådgivere for sin strategi. 17 år gamle Michael Furdyk og 19 år gamle Jennifer Corriero forteller middelaldrende Microsoft-sjefer hvordan tenåringer rundt tusenårsskiftet opplever arbeid og lek.

– Folks liv pleide å dreie seg om utdanning, så arbeid, så moro, men det som skjer med oss er at alle disse tre tingene smelter sammen, hevder Corriero.

Annonse
– Vi lærer alltid, vi liker arbeidet vårt så vi jobber mer, og vi jobber når vi ønsker det. Vi har det moro nå i stedet for senere, sier hun.

Microsoft håper Furdyk og Corriero vil være nøkkelen til å forstå de skal fortsette å drive en suksessfull bedrift fremover. De to jobber fulle dager, de deltar på seminarer og skriver rapporter for å sikre Microsofts fremtid, skriver AP.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse