Annonse


Site på lufta i dag

Site Communications er en av de nye mobiloperatørene som har vokst frem i Norge etter at det har blitt åpnet for virtuelle operatører. Selskapet har den siste måneden jobbet hardt for å få opp en bred tjenesteportefølje og nå har resultatet kommet – et fullverdig produkt som integrerer gsm, web, wap og sms.

Komplett operatør

Site har ifølge en pressemelding fra selskapet valgt å posisjonere seg for fremtidig emisjon som en lav-pris men komplett operatør blant de nye mobiloperatørene. Firmaets marked er først Norge og deretter Sverige og Danmark.

– Site har jobbet intenst for å komme raskt på banen med de mest populære mobil kommunikasjonstjenestene inkludert i alle abonnement. Alle Site-abonnenter får sin egen Site-kommunikasjonsside på web med wapmail, e-post og sms fra web samt andre nyttetjenester, sier Site Communications mobil Internett direktør Jan Haavard Hauge.

Annonse


Når det gjelder pris tilbyr Site to ulike priskonsepter – Site One og Site Standard – hver med tre prisplaner. Dette er for å tilfredsstille brukernes forskjellige behov og ringemønstre.

Mer på wap

www.site.no kan man finne Sites nye portal der man i tillegg til å bestille abonnement kan utføre mange av de daglige behovene på wap og web. Men det er ikke slutt med det.

– Vi skal også komme med en personifiseringsside på wap som vi tror vil gjøre det trådløse nettet mer attraktivt for de fleste, sier Hauge.

– Site skal stadig tilby de nyeste kommunikasjonstjenestene til lave priser, i samarbeid med fremtidsrettede partnere. Sites lansering kaller vi beta lansering, men betaperioden skal være kort og kunder kan registrere seg allerede i dag, sier adm. direktør i Site Communications Frode van der Laak.

Etter planen skal Site i juni også lansere en nye wapportal sammen med den norske portalgiganten SOL.

Norske utviklere

Mye av de nye tjenestene er utarbeidet i samarbeid med de norske utviklerne i Interweb, som i tillegg til å stå bak publiseringssystemet JustMake også har vært særdeles aktive på wap, med tjenester som chat og web til wap. Roland, Einar

– Samarbeidet med Site Communication styrker kraftig vår kundeportefølje. Det er meget interessant å jobbe sammen med en teleoperatør som tør og vil bruke det som finnes av nye teknologier som f. eks. vårt JustMake-produkt for å levere det optimale av verdiøkene tjenester rundt et mobil abonnement, sier Einar Roland, utviklingssjef og gründer i Interweb.

– Vi ser frem til å jobbe videre med Site på wap, web og andre internettrelaterte områder i tiden fremover, og jeg vet at samarbeidet vil hjelpe oss å nå våre skandinaviske ambisjoner, sier Roland.

– Site og Interweb er en sterk kombinasjonen som jobber raskt og kreativt sammen, og som tør slippe seg løs litt, sier Hauge.

Annonse