Annonse


Ny sjef i NoOffice

Tidligere NoOffice-topp Ulrik Jacob Høegh-Krohn skal nå konsentrere seg om rollen som konsernsjef.- Jeg har vært “true NoOffice believer” i fire år, helt siden jeg arbeidet med NoOffice i bedriften Vello. Bortsett fra erfaringen jeg allerede har med produktet, er det den mulighetskulturen jeg ser i organisasjonen som gjør at jeg ønsker å jobbe her. Jeg har rett og slett forelsket meg i konseptet, sier den nye administrerende direktøren i NoOffice Norge, Kjell Audun Hagen.

I april tok Hagen fatt på sine oppgaver i NoOffice.

Elektronikk-ingeniør
Kjell Audun kommer fra stillingen som innkjøpssjef for bedriftene MMC Fodema og MMC Vectura. Opprinnelig er han utdannet Ingeniør innen elektronikk, og i 3 år bodde han og familien i Finnmark mens han arbeidet for forsvaret.

– Jeg er imponert over Kjell Auduns gjennomføringsevne og hans sans for fair play, sier NoOffice gründer og konsernsjef Ulrik Jacob Høegh-Krohn.

NoOffice AS markedsfører seg som et internasjonalt IT-selskap i ”sterk vekst”. Selskapet er per i dag 29 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Ålesund og London. Hovedproduktene er det kommunikasjonssystemet NoOffice og web-løsingen NoOffice Magazine.

Annonse