Site logo

Annonse


Ny norsk mobiloperatør i dag

Site logoSite har Norge som hjemmemarked, men etablerer seg også i Sverige og Danmark.

Site Communications gikk ut med sine mobiltjenester i Norge torsdag.
– Site har jobbet intenst for å komme raskt på banen med de mest populære mobile kommunikasjonstjenestene inkludert i alle abonnement. Alle Site-abonnenter får sin egen Site-kommunikasjonsside på web med wapmail, e-post og sms fra web samt andre nyttetjenester, sier Site Communications mobil Internett direktør Jan Haavard Hauge.

Virtuell operatør
Site Communications er en av de nye mobiloperatørene som har vokst frem i Norge etter at det er åpnet for virtuelle operatører. Selskapet har den siste måneden jobbet hardt for å få opp en bred tjenesteportefølje og nå har resultatet kommet – et fullverdig produkt som integrerer gsm, web, wap og sms.

Komplett operatør
Når det gjelder pris tilbyr Site to ulike priskonsepter – Site One og Site Standard – hver med tre prisplaner.

Annonse
Mer på wap
www.site.no kan man finne Sites nye portal der man i tillegg til å bestille abonnement kan utføre mange av de daglige behovene på wap og web.

– Vi skal også komme med en personifiseringsside på wap som vi tror vil gjøre det trådløse nettet mer attraktivt for de fleste, sier Hauge.

– Site skal stadig tilby de nyeste kommunikasjonstjenestene til lave priser, i samarbeid med fremtidsrettede partnere. Sites lansering kaller vi en beta lansering, men betaperioden skal være kort og kunder kan registrere seg allerede i dag, sier adm. direktør i Site Communications Frode van der Laak.

Etter planen skal Site i juni også lansere en nye wapportal sammen med den norske portalgiganten SOL.

Norske utviklere
Mye av de nye tjenestene er utarbeidet i samarbeid med de norske utviklerne i Interweb, som i tillegg til å stå bak publiseringssystemet JustMake også har vært særdeles aktive på wap, med tjenester som chat og web til wap.

– Samarbeidet med Site Communication styrker kraftig vår kundeportefølje. Det er meget interessant å jobbe sammen med en teleoperatør som tør og vil bruke det som finnes av nye teknologier, som f. eks. vårt JustMake-produkt for å levere det optimale av verdiøkene tjenester rundt et mobil abonnement, sier Einar Roland, utviklingssjef og gründer i Interweb.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse