Annonse


Nokia 7110 for 150 kroner

Scandic har inngått en avtale med Nokia og salgskjeden GEAB, og kan tilby til dels meget gunstige rabattordninger for medlemskunder som ofte bor på bedriftens hoteller. Alt avhengig av hva slags abonnementsvilkår og hvilken teleoperatør man velger, kan man presse prisen på Nokia 7110 ned på 150 svenske kroner (eks. moms).

Uten abonnement koster denne telefonen rundt fire tusen kroner i butikken, og Scandic selger den nesten tusen kroner billigere.

Kampanje styrker kundeforhold

– Vi gjør dette nå får å styrke vårt kundeforhold, ikke for å få folk til å bruke wap. Men på sikt venter vi en stor økning på wapbruk, sier Inger Madsen i Scandic Sveriges informasjonsavdeling.

Annonse
Telefonene har ikke noen Scandic-logo, men kobler seg direkte til hotellkjedens egen waptjeneste ved oppstart. Over to hundre waptelefoner har Scandic formidlet på denne måten, og nå skal kampanjen utvides med nye tjenester til en bredere kundemasse. Avtaler har blitt inngått med Aftonbladet, SMHI (værmelding), og SBI (børsnyheter) for å gi merverdi på Scandics waptjeneste.

Til Norge

Foreløpig tilbyr kjeden verken wapbestilling eller billigere terminaler i Norge, men det kommer snart, opplyser Scandic.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse