Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Helvete for høystbydende

Nettadressen hell.com skal auksjoneres bort. Du kan be dine kunder dra til helvete, ivrer selgeren. Budrundene starter på friske 70 millioner kroner.

Tross den friske startsummen ventes auksjonen å ende langt høyere. Nettmegleren HitDomains.com hevder at du med et navn som hell.com kan få ett av de mest profilerte adressene på nettet, spesielt gitt mulighetene for reklameslagord som «Go to Hell.com».

– Du kan bygge en hel forretningsvirksomhet rundt dette navnet, hevder HitDomains-sjef Eric Harrington.
– Etter hvert som nettforretninger utvikler seg, er det markedsføring og bygging av merkenavn som koster mest, hevder han.

Hell.com ble registrert i 1995 av kunstneren Kenneth Aronson. Nettstedet har siden vist frem arbeidene til kunstnerkollektivet The Final.org.

Til tross for nettstedets smale og delvis private tema, tiltrakk nettstedet seg til slutt mer enn en million treff i måneden, og The Final.org var ikke lenger i stand til å ta unna trafikken. Pengene fra salget vil gå til kollektivet, melder Reuters.

For den som kan nøye seg med varianter er både buyhell, sellhell, findhell, helloffice, globalhell og allabouthell.com ledige.

(Origo)