Annonse


Drastisk priskutt fra Palm?

Det amerikanske selskapet Palm, som har hele 75 prosent av verdensmarkedet innen håndholdte terminaler, har stått bak det eneste virkelige PDA-alternativet for bedriftsmarkedet, i hvert fall ifølge Gartner Group.

Men nå har analytikerne i Gartner Group for første gang anbefalt Pocket PC-terminaler som et realistisk alternativ for bedriftsmarkedet, skriver ZDNet.

Kjemper for andelene

Palm har allikevel ikke tenkt til å gi fra seg markedsandelene sine uten kamp. Tidligere denne uken fortalte de om sine fremtidsplaner for Palm, der blant annet raskere prosessor og trådløs kommunikasjon var en viktig brikke.

Nå har det også kommet ut at en av topplederne i det populære selskapet i forrige uke mente at selskapet i løpet av to år kan redusere prisen på sin toppmodell fra 450 dollar (3.701 kroner) til 99 dollar (814 kroner), hevder ZDNet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse