Annonse


Verdens tynneste Pocket PC

Compaq Aero kan like vel ikke sies å være noen stor revolusjon. Riktig nok har den fått den nye Microsoft-plattformen Windows Pocket PC (PPC), men skjermen er av typen STn LCD og gir et skarpt og lettlest bilde uten reflekser.

Men med en plattform som er laget for tredimensjonale spill, videoavspilling og internettsurfing holder det ikke at skjermen har 16 gråtoner.

God batterikapasitet

Den eneste fordelen med gråtoneskjerm er at det reduserer strømforbruket. Compaq Aero 1550 har et lithium-ionbatteri som er oppgitt å vare i opp til 14 timer, og batteriet lades automatisk når maskinen settes i den medfølgende krybben.

Annonse
Raskere enn forløperen

Likheten med forgjengeren Aero 1530 er påfallende. Men selv om minnet er det samme (16MB) og begge modellene har 70 MHz prosessor, så er Aero 1550 20 prosent raskere enn forgjengeren. Årsaken er rett og slett at PPC er mer rasjonelt oppbygget enn forløperen Windows CE.

Oppgradering

Compaq Aero 1550 har applikasjoner som lar deg laste ned og spille av mp3- og wma-filer. Dette ligger i den nye plattformen, men eier du en Compac Aero 1530 eller 2100 har du muligheten til å få de samme funksjonene på disse.

Det krever imidlertid en oppgradering. Er maskinen kjøpt etter 24. februar får du denne oppgraderingen gratis. Er maskinen eldre må du regne med å måtte punge ut med 7-800 kroner avhengig av modell.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse