Annonse


Hvorfor er wap så dårlig?

Det mener ihvertfall produktsjef for mobilt Internett i Ericsson, Dagfinn Birkeland, som understreker at det tar tid å bygge opp et marked for bærbart Internett.

Oppleves som dårlig

– Wap oppleves som dårlig fordi man vurderer det i forhold til det Internett man har hjemme og på kontoret. Gjør man det vil man jo fort synes at det er for dyrt, for puslete og for tidkrevende, sier han.

De gode tjenestene kommer

Det er tjenestene som vil være avgjørende for hvordan wap vil vokse og hvordan folk vil ta til seg den nye teknologien. Og da gjelder det å finne ut hvilke funksjoner som egentlig passer for en liten bærbar terminal.

– Om et år vil helt andre applikasjoner dominere på mobiltelefonen, spår Birkeland, som mener wap vil modnes til å tilby personlige og skreddersydde tjenester som vi vil sette stor pris på i en travel hverdag.

Birkeland peker på wap i bedriftsbruk som et av områdene hvor vi vil se store forandringer i tiden fremover. Et annet tjenestområde vil være tilpasset nyhetslevering mens du er på farten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse