Annonse


SmartCall + ScanNet = kabelkonkurranse

Landets største uavhengige kabel-TV-selskap Scan-Net AS blir nå en del av telekom-selskapet SmartCall ASA. Det gjør SmartCall til den tredje største kabel-TV-aktøren i Norge, med 20.000 abonnenter.

– Vi har som mål å ha 160.000 kunder i løpet av seks år, sier administrerende direktør Stig Torvund i SmartCall.

Kabel
SmartCall er allerede i dag leverandør av komplett Internett og telefoniabonnement og -tellerskritt til privatmarkedet, i tillegg til at de tilbyr strøm til sine kunder. Med oppkjøpet av Scan-Net ta selskapet også posisjon i kabel-tv.

Både Scan-Net tilbyr i dag sine tjenester primært til boliggrupperinger, som borettslag, sameier og andre grupper av boliger innenfor et begrenset område

Annonse
Oversiktlig
– Hos oss lønner det seg å bo tett. Da får du samme betingelser som større bedrifter kan nyte godt av, med lavere telefonregning, lavere strømregning, tilgang til kabel-TV og Internett og alt samlet på en oversiktlig faktura. I tillegg kan du bruke de eksisterende telefonene og kabler du allerede har i huset, sier Torvund.

Scan-Net har i dag avtale med over 100 nett. Blant annet har selskapet i sin kundemasse et av Norges største borettslag. Scan-Net konkurrer med både UPC og Telenor Avidi innenfor sine geografiske satsningsområder.

Scan-Net gir SmartCall mulighet til å satse ytterligere på ny teknologi, som ADSL og VDS. Samtidig vil SmartCall nå få mulighet til å presentere sitt tilbud til Scan-Nets kunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse