SimCity Malstøm

Annonse


The Sims – selger best

SimCity MalstømMaxis har kjempesuksess med sine simulatorer SimCity og The Sims.
– The Sims har ligget øverst på de norske salgslistene helt siden det kom. Det gjelder både for PC og PlayStation, sier Axel Heirung hos Electronic Arts Norge, som har solgt over 10000 eksemplarer i Norge. På verdensbasis har The Sims passert 1 million solgte eksemplarer.Dansk bondegård

Nye byggeklosser for SimCity
Fjorårets bestselgerspill SimCity 3000 har også mange fans i Norge. 29. mai kommer Maxis SimCity World Edition (tidligere kalt SimCity 3000 Unlimited).

Tilleggspakken er egentlig en samling av byggeklosser som kan skape mer virkelighetstro europeiske og asiatiske byer. Her er hundrevis av nye bygninger, fra Holmenkollen i Oslo, til speilskyskrapere i Hong Kong og nederlandske vindmøller.

Last ned 10.000 bygninger gratis
Ressursene i SimCity 3000 kan også utvides ved å oppsøke nettstedet www.simcity.com. Der finner du over 10 000 bygninger og landemerker som du kan laste ned aldeles gratis. The Sims-stua

Annonse
Vi fant raskt fram til rådhusene i København og Stockholm, men dessverre ikke Oslo Rådhus.Simcity.com gir også tilgang til hundrevis av byer som ”SimCity-ordførere” fra hele verden har lagt ut for nedlasting.

Malstrøm, romsøppel og sur nedbør
SimCity-fansen har imidlertid etterlyst flere livaktige naturkatastrofer, og SimCity World Edition byr på fire splitter nye katastrofer: En malstrøm som senker skip i havnen, brennende romsøppel som faller ned fra himmelen, giftiggrønn nedbør som oppløser bygninger, og svermende gresshopper!

Slåss mot Moskvas mafia
I tillegg inneholder pakken 13 utfordrende scenarier for dem som vil forbedre ødelagte eller skakkjørte byer, – fra mafiabekjempelse i Moskva, til gjenoppbygging etter atomkatastrofer. En scenariebygger følger også med.

The Sims på topp
Familiesimulatoren The Sims topper også amerikanske salgslister, selv om ”Who Wants to be a Millionaire” fra Disney har solgt best de siste ukene.

Det engelske TV-konseptet, som TV2 presenterte i Norge, er kjempepopulært i USA. Disney så sitt snitt til å lage en databasert spørrekonkurranse.

Ti på topp i USA
På de amerikanske salgslistene ligger Soldier of Fortune (Activision) på tredjeplass, fulgt av Star Wars Force Commander (LucasArts), Star Trek: Armada (Activision), Roller Coaster Tycoon (Hasbro), Age of Empires II (Microsoft), Thief 2 (Eidos), Unreal Tournament (GT Interactive) og Tiberian Sun Firestorm (Electronic Arts).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse