Hopp til navigasjon Hopp til innhold

ITavisen.no øker

ITavisen.no har pen framgang i merkevaremålingen til Gallup i første kvartal. Itavisen har nå 99 000 ukentlige lesere og 31 000 daglige lesere. Det er en framgang på 24 prosent daglig og 12 prosent ukentlig.

Det er fire større nisjeaviser på nett i dag. Det er Hegnar Online, Digi, ITavisen og PC World.

De tre førstnevnte er omlag like store. Digi hadde en kraftig tilbakegang på ukentlige lesere siste måned. ITavisen er nå større enn Digi ukentlig og helt i ryggen på Digi daglig. Samlet vurdert innen IT-nyheter er Digi og ITavisen.no nå like store.

Styrkeforhold
Målt i ukentlige antall lesere er styrkeforholdet som følger:

  1. Hegnar Online – 108.000
  2. ITavisen.no – 99.000
  3. digi.no – 95.000
  4. 4. PC World – 87.000

Målt i daglig antall lesere er styrkeforholdet som følger:

  1. Hegnar Online – 36.000
  2. digi.no – 34.000
  3. ITavisen.no – 31.000
  4. 4. PC World – 19.000

Potent marked
– Våre egne hitsmålinger bekrefter Gallups tall. ITavisen.no deler nå førsteplassen med digi.no innen IT-informasjon.

– IT-Forlaget har også nylig lansert nisjenettsttedet Wapland.no (om mobil Internett), som foreløpig er mindre enn ITavisen.no, men som vokser meget raskt. Wapland.no er foreløpig ikke med i Gallup-målingene, sier ansv. redaktør sier Arne Joramo.

– Gledelig er det også at annonseveksten er kraftig. IT-Forlaget kommer til å omsette for et tosifret antall millioner kroner på nett i Norge i år. Ut over våren vil vi lansere en rekke nye tjenester, sier ansv. redaktør Arne Joramo